Kjeller 5 satser på hjemmebryggerene

Hei!

Nå har Kjeller 5 og Ludwig Mack Brygghus utvidet vårt tilbud til hjemmebryggerene i Tromsø!
Vi har ansatt en hjemmebryggingsspesialist, Anders Sundbø, som har erfaring fra salg av råvarer og utstyr til hjemmebrygging. Han har jobbet i sommer med å tilrettelegge for salg av råvarer og bestilt en hel masse råvarer. Vi kan nå tilby det meste av malt og har et solid utvalg av humle og tørrgjær. Følg Ludwig Mack Brygghus på Facebook her for løpende oppdateringer om utvalget og utviklingen i butikken. Kom gjerne også innom for å slå av en prat, både Unni og Anders er veldig behjelpelige og de er glade for at det satses på hjemmebryggerene.
Anders er også behjelpelig på de fleste spørsmål du skulle ha om bryggingen. Han jobber 50% stilling i butikken. Hvis du vil ha generelle bryggeråd, tilbakemelding på oppskriften din, eller kanskje få en anbefalt så er det et sikkert stikk å komme innom på Lørdager, da er han som oftest på jobb.
Vi gleder oss veldig til å tilby dere det dere trenger til bryggingen deres, og håper på at så mange som mulig kommer innom og sjekker ut hva som skjer.

Takk for oppmerksomheten! :)
 
Hei. Når er åpningstidene deres? Har dere noen epostadresse jeg kan sende en bestilling på, slikk at jeg kan få en kjenning til å hente det?
(bor selv ikke i tromsø)
 
Hvordan er vareutvalget deres. Holder de seg til Petit de også, eller har de andre leverandører?
Ingen informasjon på facebook-siden deres.
 
De har nylig inngått leverandøravtale med BryggSelv, så det meste av utstyr er derfra. De kan også ta inn ting fra BryggSelv på din vegne. Utvalget har tatt seg veldig opp i det siste, og mer skal det bli, sies det. Generelt godt utvalg på malt, humle og tørrgjær.
 
Tilbake
Topp