1.
Har en kjele som eg meina romma rundt 36-38l og som eg trenger spiralkjøler til. Bryggselv hadde solgt kjøleren som "egna seg godt til 36l kjeler". Lurte derfor på om denne kanskje passer i en slik kjele? Kjelen er ca 34 cm høg x 38 cm brei. Vil helst kjøpe fra Bryggselv siden eg skal bestille råvarer derfra i samme slengen.
2.
Pilsnermalt skal vanligvis koke 90 minutt. Men med andre maltsorter, skal disse og kokes like lenge ilag med pilsnermalten? Eller venter man 30 min før man blander i evt. ekstra malt så de bare kokes i 60 min?
Har en kjele som eg meina romma rundt 36-38l og som eg trenger spiralkjøler til. Bryggselv hadde solgt kjøleren som "egna seg godt til 36l kjeler". Lurte derfor på om denne kanskje passer i en slik kjele? Kjelen er ca 34 cm høg x 38 cm brei. Vil helst kjøpe fra Bryggselv siden eg skal bestille råvarer derfra i samme slengen.
2.
Pilsnermalt skal vanligvis koke 90 minutt. Men med andre maltsorter, skal disse og kokes like lenge ilag med pilsnermalten? Eller venter man 30 min før man blander i evt. ekstra malt så de bare kokes i 60 min?