Takk til Kvilimas for all malten og humlen, klart verdt kjøreturen til Ottestad!
Her er hva resultatet ble:
82kg basismalt
3,7kg sauermalt
2,5 kg hvetemalt
1000gr Buiscuitmalt
1000gr Røykmalt
750gr sjokolademalt
500gr svartmalt
465gr Casacde
350gr Galena
350gr East Kent Goldings
250gr Hallertauer Hersbrucker
(hadde fra før 190gr Hallertauer Hersbrucker, 100gr Saaz og 80gr Tettnang)
Noen forslag til vårt første allgrain brygg?
Mvh
Tom-Martin og Helge
Her er hva resultatet ble:
82kg basismalt
3,7kg sauermalt
2,5 kg hvetemalt
1000gr Buiscuitmalt
1000gr Røykmalt
750gr sjokolademalt
500gr svartmalt
465gr Casacde
350gr Galena
350gr East Kent Goldings
250gr Hallertauer Hersbrucker
(hadde fra før 190gr Hallertauer Hersbrucker, 100gr Saaz og 80gr Tettnang)
Noen forslag til vårt første allgrain brygg?
Mvh
Tom-Martin og Helge