Klar for Allgrain

Takk til Kvilimas for all malten og humlen, klart verdt kjøreturen til Ottestad! :D

Her er hva resultatet ble:

82kg basismalt
3,7kg sauermalt
2,5 kg hvetemalt
1000gr Buiscuitmalt
1000gr Røykmalt
750gr sjokolademalt
500gr svartmalt

465gr Casacde
350gr Galena
350gr East Kent Goldings
250gr Hallertauer Hersbrucker

(hadde fra før 190gr Hallertauer Hersbrucker, 100gr Saaz og 80gr Tettnang)

Noen forslag til vårt første allgrain brygg?

Mvh
Tom-Martin og Helge
 
Her på forumet ligger det masse oppskrifter til godt øl  :skitbra:

sjå under 'prisbelønte oppskrifter'

jeg brygger akkurat nå og bruker gjerne kunn en eller to maltsorter og en humlesort. enkelt og godt  :)
 
Huub skrev:
Her på forumet ligger det masse oppskrifter til godt øl  :skitbra:

sjå under 'prisbelønte oppskrifter'

jeg brygger akkurat nå og bruker gjerne kunn en eller to maltsorter og en humlesort. enkelt og godt  :)

Det høres lurt ut. Har du en favoritt malt- humle- kombinasjon? Hvilken gjær kan du i så fall anbefale?
 
Tilbake
Topp