Jeg har et lite spørsmål til norbryggs typedefinisjoner og konkurranseklasser. I type definisjonene finnes det ingen kategorier som omfavner moderne sur- og brettøl. Det jeg lurer på da er om disse derfor ikke er mulig å konkurrere med i norbryggsystemet? Eller om det finnes en mulighet under klasse 13E?
Ta foreksempel 100% brett øl. Kan Brett i dette tilfellet være "andre tilsettinger"? Jeg skjønner at det i utgangspunktet ikke er dette som menes med denne kategorien, men typebeskrivelsen er relativ vag og gir ikke andre føringer enn eksempler på tilsettinger.
En 100% Brett IPA ( som i og for seg er ekstremt godt) vil kunne tilfredsstille IPA definisjonen men med "mer eller mindre markant tilsettings karakter".
Med andre ord hva kan antas å være definisjonen på "andre tilsettinger" og hvor går grensen der tilsettingen er noe annet enn en annen tilsetting ?
Ta foreksempel 100% brett øl. Kan Brett i dette tilfellet være "andre tilsettinger"? Jeg skjønner at det i utgangspunktet ikke er dette som menes med denne kategorien, men typebeskrivelsen er relativ vag og gir ikke andre føringer enn eksempler på tilsettinger.
En 100% Brett IPA ( som i og for seg er ekstremt godt) vil kunne tilfredsstille IPA definisjonen men med "mer eller mindre markant tilsettings karakter".
Med andre ord hva kan antas å være definisjonen på "andre tilsettinger" og hvor går grensen der tilsettingen er noe annet enn en annen tilsetting ?