Jeg vil gjerne brygge en kremet øl av typen du får på engelske puber med tykt skum og tykk munnfølelse.
Jeg har skjønt at en må tilsette nitrogen i tappet får å få Guinness effekten, men er det mulig å få til noe lignende med bruk av havregryn?
Jeg karbonerer på flaske så jeg har ikke mulighet til å gjøre noe med tappingen.
Har lest her flere steder at mange bruker havregryn. Jeg brygger med en 20L Speidel og har til nå bare brygget Allgrain ølsett fra norbrygg. Er det mulig å tilsette havregryn i f.eks Dry Stout, eller Brown Alen settet?
Jeg har skjønt at en må tilsette nitrogen i tappet får å få Guinness effekten, men er det mulig å få til noe lignende med bruk av havregryn?
Jeg karbonerer på flaske så jeg har ikke mulighet til å gjøre noe med tappingen.
Har lest her flere steder at mange bruker havregryn. Jeg brygger med en 20L Speidel og har til nå bare brygget Allgrain ølsett fra norbrygg. Er det mulig å tilsette havregryn i f.eks Dry Stout, eller Brown Alen settet?