Hei!
Visste ikke hvor jeg skulle spørre om dette så prøver her.
Var nylig i Dublin og kjøpte med meg hjem to flasker av Guiness i 1798 (kopi) limited edition. Dere ser den her:
https://www.danmurphys.com.au/product/DM_439661/guinness-signature-1798-double-extra-stout-750ml.jsp;jsessionid=78C1BF5E0C552B981ACC0F30EB6394D4.ncdlmorasp1301?bmUID=lFdGZre
Øllet er undergjæret, og har en alkoholprosent på 9.
Så, skal dele den ene med svigers om ca en måned, men tenkte å prøve å lagre den andre i noen år før jeg åpner den. Noen tipps? Så langt har jeg blitt fortalt at den ikke burde eksponeres for mye lys, og at den skal holdes i romtemperatur (stabilt, ikke svingninger) under 25 grader.
Noen andre tipps, eller noe som er feil?
Visste ikke hvor jeg skulle spørre om dette så prøver her.
Var nylig i Dublin og kjøpte med meg hjem to flasker av Guiness i 1798 (kopi) limited edition. Dere ser den her:
https://www.danmurphys.com.au/product/DM_439661/guinness-signature-1798-double-extra-stout-750ml.jsp;jsessionid=78C1BF5E0C552B981ACC0F30EB6394D4.ncdlmorasp1301?bmUID=lFdGZre
Øllet er undergjæret, og har en alkoholprosent på 9.
Så, skal dele den ene med svigers om ca en måned, men tenkte å prøve å lagre den andre i noen år før jeg åpner den. Noen tipps? Så langt har jeg blitt fortalt at den ikke burde eksponeres for mye lys, og at den skal holdes i romtemperatur (stabilt, ikke svingninger) under 25 grader.
Noen andre tipps, eller noe som er feil?
Sist redigert: