Lavkarbo-øl

Det er tull fra de store industribryggeriene, som oftest er det en MINIMAL forskjell i forhold til "ordentlige" industriøl. Jeg synes å huske å ha lest at det kan være snakk om 5-20kalorier i forskjell...

Så mitt tips er å heller kjøpe dyrere øl, og kjøpe en øl mindre enn det du gjør nå. Da får du samme effekt ;)
 
Stort sett så er det lavere innhold av alkohol og restsødme...........  D.v.s. at det er lavere innhold av malt, og at det er totalt utgjæret.
 
Jeg slutter meg til HarryBelly. De mesker helt sikkert sånn at andelen uforgjærbar sukker minskes. Da trenger du både mindre malt, for man havner på samme alkoholsatsen men har mindre restsukker, samt mindre humle for å veie opp mot sødmen. Det koster rett og slett mindre å brygge den type øl, og ølet blir til og med solgt til merpris. Tja, resultatet lar seg gjette...
 
Tilbake
Topp