jikvig
Norbrygg-medlem
Så, jeg har brygget 20 liter American pale ale til et bryllup på lørdag. En helt plain oppskrift, delt i 2 foskjellige kar og tørrhumlet med willamette i det ene, og opal i det andre.
Mitt problem er som følger; Da willametten har en tilfredsstillende smak og aroma, har ikke opalen det. Den var kjedelig, litt vannete og hadde en ettersmak som kan minne litt om konsistensen man får på tungen etter noen dråper såpe. Men drikkende.
Hva kan jeg gjøre for å redde opalen? Legge mer opal i en humlepose å tørrhumle fram til lørdag?
Eller kan det virke som at det bare er å dumpe batchen?
Mitt problem er som følger; Da willametten har en tilfredsstillende smak og aroma, har ikke opalen det. Den var kjedelig, litt vannete og hadde en ettersmak som kan minne litt om konsistensen man får på tungen etter noen dråper såpe. Men drikkende.
Hva kan jeg gjøre for å redde opalen? Legge mer opal i en humlepose å tørrhumle fram til lørdag?
Eller kan det virke som at det bare er å dumpe batchen?