Har tilgang på mange 25l plastkanner. Skal sjekke litt mer, men regner med dem er næringsmiddelgodkjent (desinfeksonssyre melkeanlegg, tipper tilnærmet vår starsan).
Det er fullt på fat og kasser og plass. Det jeg lurer på er om jeg kan brygge øl som skal lagres og sette det bort på disse(ukarbonert). For så å ta dem frem og stikke om til fat og karbonere, eller stikke om med sukkerlake og en liten skvett US-05 el. og flaske.
Hadde vært bra å hatt 4-5 slike kanner som man kunne "glemme"
Noen som har prøvd/synspunkt?
Det er fullt på fat og kasser og plass. Det jeg lurer på er om jeg kan brygge øl som skal lagres og sette det bort på disse(ukarbonert). For så å ta dem frem og stikke om til fat og karbonere, eller stikke om med sukkerlake og en liten skvett US-05 el. og flaske.
Hadde vært bra å hatt 4-5 slike kanner som man kunne "glemme"
Noen som har prøvd/synspunkt?