Hei,
Etter å ha vært i dvale med ølbrygging en lengre periode har jeg nå blitt bitt av basillen mer enn noensinne.
Brygget vel 3 kornbrygg i 2011 som ble lite gode for å si det rett ut og jeg ble litt motløs.
Men nå har jeg mange på jobb (nordsjøen) som er ivrige å dette har smittet over.
Tror jeg har forstått de mest grunnleggende tingene med rengjøring, volumkontroll, OG FG, skylling og bruk av tørrgjær. Men av og til kan man lese seg litt forvirret i forum og bøker, så det er nok ikke alle ting som jeg tror er korrekt som faktisk er det.
Så jeg er veldig nybynner med rundt 8 brygg i år.
Problemet mitt er at de smaker ikke super godt.
Jeg har bare kjøpt ferdige all grain KIT via bryggeland og brygget på 1 gen BB30.
Det eneste jeg har brygget som ble MEGET godt var en waterloo wit, som ble en innertier fo meg og de fleste som har smakt på den.
Ellers har det gått mye i IPA og APA.
Har i dag 3 øl hjemme som jeg ikke er helt fornøyd med som jeg kunne tenkt meg at noen kunne smake på og gitt tilbakemelding om hva som er galt og så kunne jeg fortalt i detalj om hvordan jeg har brygget, gjæret og flasket/tanket øllet.
Bor på Spikkestad, men kan godt ta med noen flasker (en av øllene er kun på fat) hjem til noen som bor i nærheten.
Ble litt som å sitte i skriftebua dette, men får se om det blir noe napp
Så hvis noen har lyst til å prøve litt øl å gi tibakemelding så hadde jeg satt pris på det.
Etter å ha vært i dvale med ølbrygging en lengre periode har jeg nå blitt bitt av basillen mer enn noensinne.
Brygget vel 3 kornbrygg i 2011 som ble lite gode for å si det rett ut og jeg ble litt motløs.
Men nå har jeg mange på jobb (nordsjøen) som er ivrige å dette har smittet over.
Tror jeg har forstått de mest grunnleggende tingene med rengjøring, volumkontroll, OG FG, skylling og bruk av tørrgjær. Men av og til kan man lese seg litt forvirret i forum og bøker, så det er nok ikke alle ting som jeg tror er korrekt som faktisk er det.
Så jeg er veldig nybynner med rundt 8 brygg i år.
Problemet mitt er at de smaker ikke super godt.
Jeg har bare kjøpt ferdige all grain KIT via bryggeland og brygget på 1 gen BB30.
Det eneste jeg har brygget som ble MEGET godt var en waterloo wit, som ble en innertier fo meg og de fleste som har smakt på den.
Ellers har det gått mye i IPA og APA.
Har i dag 3 øl hjemme som jeg ikke er helt fornøyd med som jeg kunne tenkt meg at noen kunne smake på og gitt tilbakemelding om hva som er galt og så kunne jeg fortalt i detalj om hvordan jeg har brygget, gjæret og flasket/tanket øllet.
Bor på Spikkestad, men kan godt ta med noen flasker (en av øllene er kun på fat) hjem til noen som bor i nærheten.
Ble litt som å sitte i skriftebua dette, men får se om det blir noe napp
Så hvis noen har lyst til å prøve litt øl å gi tibakemelding så hadde jeg satt pris på det.