Har satt en pils med rundt 20 prosent mais. Har tabba meg litt ut og glemt å notere dato jeg satt den så nå har den stått mellom 2 og 3 uker. Tenker jeg lar den stå litt til så jeg er sikker den får 3+.
Prøvene smaker ganske bra,men det er ett hint av mais eller lignende i smaken som minner litt om noe som ikke bør være der. Kjøpte en Corona for å sammenligne og den hadde ikke samme smaken.
Lurer på om det kan være dms eller lignende? Vil det kunne minske litt ved videre gjæring og lagring?
Den har fått diacetyl rast men kan være det også? Trenger usmak kurs ja..
Prøvene smaker ganske bra,men det er ett hint av mais eller lignende i smaken som minner litt om noe som ikke bør være der. Kjøpte en Corona for å sammenligne og den hadde ikke samme smaken.
Lurer på om det kan være dms eller lignende? Vil det kunne minske litt ved videre gjæring og lagring?
Den har fått diacetyl rast men kan være det også? Trenger usmak kurs ja..