SKal til og lage meg en imperial stout basert på ekstrakt og spesialmalt (roasted barley,crystal og chocolat malt)+ flaket bygg . må jeg meske dette sammen med f.eks pale ale malt for og få omgjort stivelen til sukker eller kan jeg bare kage den vanlige teen ved og legge alt spesialmaltet i kald kjele og varme opp til 76 grader ?
oppskriften er som følger :
lys maltekstrak 3000g
medium ekstrakt (evt dunkel) 3000g
chocolate malt 300g
chrystal mørk malt 300g
Roasted barley 300g
dette vil gi en og på 1086 på 23l brygg
tenkte og bruke 100 g challenger humle som bitterhumle og 40g east kent golding som aromahumle
vil dette funke
oppskriften er som følger :
lys maltekstrak 3000g
medium ekstrakt (evt dunkel) 3000g
chocolate malt 300g
chrystal mørk malt 300g
Roasted barley 300g
dette vil gi en og på 1086 på 23l brygg
tenkte og bruke 100 g challenger humle som bitterhumle og 40g east kent golding som aromahumle
vil dette funke