Har ikke lest meg ekstremt mye opp på surøl. Men har lagt frem et forslag til surøl
25liter
OG: 1.030 - 1.035
Malt
50% Pilsner
50% Hvete
Humle
0,5g Cascade (fra 2013) pr.liter
Gjær
WLP007 som primær (1uke)
WLP655 som sekundær (6-8uker)
(Stikker om til PET flaske før sekundærgjæring)
Diverse
Gjærnæring ved 1min igjen kok.
Mesking
63grader 60min
Koking
90min
Jeg tenkte å tilføye 1kg bringebær 2uker etter stabil FG. Dette skal stå i 1uke. Før flasking.
6gram sukker pr.liter.
Håper på tilbake melding og tips. Er på veldig tynn is med surøl!
25liter
OG: 1.030 - 1.035
Malt
50% Pilsner
50% Hvete
Humle
0,5g Cascade (fra 2013) pr.liter
Gjær
WLP007 som primær (1uke)
WLP655 som sekundær (6-8uker)
(Stikker om til PET flaske før sekundærgjæring)
Diverse
Gjærnæring ved 1min igjen kok.
Mesking
63grader 60min
Koking
90min
Jeg tenkte å tilføye 1kg bringebær 2uker etter stabil FG. Dette skal stå i 1uke. Før flasking.
6gram sukker pr.liter.
Håper på tilbake melding og tips. Er på veldig tynn is med surøl!
Sist redigert: