Jeg prøvde meg på en mjød for morro skyld og min tante som driver med honning hadde mye hun skulle kaste.
Etter en måned med gjæring og en uke på ettergjæring med humle (saaz), bringebær og vanilje er den ikke helt som forventet.
Mjøden oppleves som en sur og tørr vin.
Laget med 1 kg honning på 4 liter vann, brukt hetvinsgjær. Mjøden er utgjæret nå og er på ca 10%
Noen som har erfaring med mjød og kan gi meg noen tips for å gjøre den litt søtere?
Alle tips mottas med stor takk. :skitbra:
Etter en måned med gjæring og en uke på ettergjæring med humle (saaz), bringebær og vanilje er den ikke helt som forventet.
Mjøden oppleves som en sur og tørr vin.
Laget med 1 kg honning på 4 liter vann, brukt hetvinsgjær. Mjøden er utgjæret nå og er på ca 10%
Noen som har erfaring med mjød og kan gi meg noen tips for å gjøre den litt søtere?
Alle tips mottas med stor takk. :skitbra: