Hei! Prøver meg litt frem med å modifisere et ekstraktsett, Roasted Stout, om til et slags julebrygg. Dvs jeg har ett Mangrove Jack’s Roasted Stout-sett, 50g malted Barley for røksmak, 100g caraMalt for fylde og litt sødme. Og spraymalt istedetfor dextrose.
Spørsmålet mitt er, burde jeg bruke mer humle enn det som allerede er i ekstraktet?
Tror dere dette vil fungere OK?
Og når det kommer til krydring av ølet. Hva vil dere anbefale? Har hørt en metode om 1dl vodka og evt anis eller kanelstenger, og la det trekke i ca 14 dager. Tips? Erfaringer?
Spørsmålet mitt er, burde jeg bruke mer humle enn det som allerede er i ekstraktet?
Tror dere dette vil fungere OK?
Og når det kommer til krydring av ølet. Hva vil dere anbefale? Har hørt en metode om 1dl vodka og evt anis eller kanelstenger, og la det trekke i ca 14 dager. Tips? Erfaringer?
Sist redigert: