Jørn Pedersen
Dommer
Hei!
Kanskje denne heller skal stå under oppskrifter? Skitt au... Jeg prøver her.
Jeg hadde tenkt å kjøre en testbrygging av Mild, og bestemte meg for å ta utgangspunkt i ekstrakt første gangen for en flying start (julestria etc...). Skal ta utgangspunkt i oppskriften fra Zainasheff/Palmer - Brewing classic styles (s. 145-147), med følgende ingredienser:
2,26 kg English Pale Ale maltekstrakt
227 g Crystal (60 L)
170 g Crystal (120 L)
113 g Pale Chocolate Malt (200 L)
57 g Black Patent
Så klarte jeg, uvisst av hvilken grunn, å bestille Muntons medium maltekstrakt, men burde vel kanskje bestilt lys... Kan det være et bra triks å sløyfe hele eller deler av crystalmalten her, og bare ta med sjokolade og svartmalt?
Boksen (1,8 kg (jeg nedskalerer den opprinnelige oppskriften)) oppgir farge til å være 27-33 ebc. Regner med at det er stort sett pale og crystal i den...
Kanskje denne heller skal stå under oppskrifter? Skitt au... Jeg prøver her.
Jeg hadde tenkt å kjøre en testbrygging av Mild, og bestemte meg for å ta utgangspunkt i ekstrakt første gangen for en flying start (julestria etc...). Skal ta utgangspunkt i oppskriften fra Zainasheff/Palmer - Brewing classic styles (s. 145-147), med følgende ingredienser:
2,26 kg English Pale Ale maltekstrakt
227 g Crystal (60 L)
170 g Crystal (120 L)
113 g Pale Chocolate Malt (200 L)
57 g Black Patent
Så klarte jeg, uvisst av hvilken grunn, å bestille Muntons medium maltekstrakt, men burde vel kanskje bestilt lys... Kan det være et bra triks å sløyfe hele eller deler av crystalmalten her, og bare ta med sjokolade og svartmalt?
Boksen (1,8 kg (jeg nedskalerer den opprinnelige oppskriften)) oppgir farge til å være 27-33 ebc. Regner med at det er stort sett pale og crystal i den...