Skal NÅ til å tappe over 2X25 liter weissbeer på fat. 1 Brygget. Står 4-5 andre til gjæring... Tenker å ha sukker på ene, og carbonere andre med CO2 med å riste inn på 0-4 grader. Kan dette ølet drikkes i morgen, eller skjer det noe spesiellt etter 2-4 ukers lagring på fat?
Ok :amen: da prøver vi det! Da ble en satt med sukker og en satt i kjøleskap. Det smakte igrunnen veldig godt som råvare...manglet nesten bare kullsyre :yes: jaja...25 grader, sikkert bedre kaldere. I morgen blir 1 brygg testet. Skal på et "triathlon" lokaløp på 71 km, så i morgen finner jeg ut om det er alkohol i det på 1 glass tenker jeg
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.