Satt min første brygg med All grain idag . . . Lekte litt med beercalc på haandbryg.dk og kom frem til en egen oppskrift som jeg tror jeg selv vil like. Jeg kalte den en NPA- Norwegian Pale Ale. Noen kommentarer eller synspunkter ?
Oppskriften:
Malt:
3 kg Maris Otter EBC 5
2 kg Pilsner Malt
1 kg German Tradition Malt
1 Munchner Malt Lys 15EBC
Humle:
35 gr Pilgrim 90 min
15 gr Pilgrim 15 min
5 gr Pilgrim 1 min
Gjær:
Danstar Nottingham Overgjær
Whirfloc + gjærnæring
OG 1068
EBC 11
IBU 40
Meske 60 min ved 65 gr c
Skylling 78 gr c
14 dager gjæring ved 20 grader, coldcrash 2 dg, 14-20 dg. karbonering med 6 gr/liter. Lagre ved 4 gr.c i 20 dager.
Oppskriften:
Malt:
3 kg Maris Otter EBC 5
2 kg Pilsner Malt
1 kg German Tradition Malt
1 Munchner Malt Lys 15EBC
Humle:
35 gr Pilgrim 90 min
15 gr Pilgrim 15 min
5 gr Pilgrim 1 min
Gjær:
Danstar Nottingham Overgjær
Whirfloc + gjærnæring
OG 1068
EBC 11
IBU 40
Meske 60 min ved 65 gr c
Skylling 78 gr c
14 dager gjæring ved 20 grader, coldcrash 2 dg, 14-20 dg. karbonering med 6 gr/liter. Lagre ved 4 gr.c i 20 dager.