Norbrygg Trøndelag aktiviteter 2024

Espen Breivik

Fylkesstyre
[Sendt til mail og en liten teaser på SMS 03.04.2024]
Styret i Norbrygg Trøndelag har nylig avholdt årsmøte og det nye styret ønsker velkommen til et nytt og spennende Norbrygg-år.
Vi tar sikte på å få gjennomført arrangementer som fagner de fleste.

Foreløpig årshjul er som følger
  • April: Dømming av NM.
  • 17. april: Omvisning på Monkey Brew ved Dora2 i Trondheim. Dette er del 2 av omvisningen vi hadde like før jul, og der det viste seg at vi hadde så mange spørsmål og kommentarer at vi bare rakk gjennom selve bryggeutstyret i første etasje. Dermed ble en runde på eikeloftet skjøvet til en senere anledning, og vi kjører den nå. Det er ikke krav om at du var på første del for å være med på andre del. Det er antallsbegrensning på 15 personer, og blir påmelding via Hoopla som sist.
  • Juni. Dommerkurs i Trondheim, dersom det er nok interesse. Dersom du er interessert, kontakt Jan Erik Garshol, jan.erik.garshol@gmail.com
  • 24. mai, 19:00 - Smakekveld for medlemmer. Vi samles på Veteranhuset ved Kristiansten Festning i Trondheim. Alle medlemmer er hjertelig velkommen til smakekvelden. Ta med deg enten et par flasker hjemmebrygg eller et par øl som du liker godt så smaker vi og diskuterer ølene. Dersom noen ønsker og få ølet sitt bedømt av en dommer i henhold til en typedefinisjon ( https://norbrygg.no/definisjon-av-oltyper/ ) vil vi også stille med dommere slik at dette er mulig. Vi håper dette kan bli en hyggelig kveld hvor man kan utveksle erfaringer, forbedringer og ikke minst få til generelt hyggelig ølrelatert prat.
  • Juni [dato kommer] - Foredrag om oppskriftsformulering ifm ølbrygging ved Anders Minken-Cooper fra Austmann Stedet blir Austmann Taproom som ligger sammen med bryggeriet på Sluppen i Trondheim. Anders har vært deres sjefsbrygger helt siden starten, og har lang erfaring med både formulering av oppskrifter og med justering av dem ifm at de flyttes mellom ulike bryggverk. Det er mulig vi kan få en kort omvisning i bryggeriet også.
  • 10. oktober - Frist for påmelding og innsending av flasker til Juleølkonkurransen
  • November - Dømming av juleølkonkurransen.
  • 9. november - Juleølfestival på Tautra
  • (Flere arrangementer for høst-halvåret vil trolig komme)
Mer informasjon om arrangementene vil komme på e-post og Norbryggs forum ( https://forum.norbrygg.no/forums/trondelag.110/ ) når det nærmer seg, og det kan også hende det kommer til flere arrangementer i løpet av året. Hold derfor et lite øye i innboksen din etter mailer fra Norbrygg.

Med vennlig hilsen,

Styret
Norbrygg Trøndelag
 
Det er mulig det blir utfordringer med å avklare dato for juni, siden oppsatt foredragsholder tar over hus i Danmark i begynnelsen av juni.
 
Det er mulig det blir utfordringer med å avklare dato for juni, siden oppsatt foredragsholder tar over hus i Danmark i begynnelsen av juni.
Du har jo et poeng der, men Coop selv foreslo det, i forbindelse med at han må tilbake til Trondeim for å sende av gårde siste rest av flyttelass. Det blir sikkert bedre med den timinen, enn i april/mai når alt er kaostisk midt i flytteprosessen.
 
Tilbake
Topp