Norsk Ølfestival 2022 (avlyst)

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Etter et hvileskjær grunnet koronapandemien i 2021, planlegger vi for festival igjen i januar 2022! Vi legger til grunn at vi er tilbake til "normale" tilstander innen den tid, da arrangementet ikke lar seg gjennomføre på den måten vi ønsker med énmetersregelen og andre sosiale restriksjoner.

Norsk Ølfestival (tidligere kjent som Publikums favoritt) er et stort og morsomt arrangement der hjemmebryggere serverer ølet sitt til hundrevis av besøkende som stemmer fram vinneren. Her er det mulig å være kreativ med så vel øl som stand for å sjarmere publikum!

Arrangementskomiteen er i gang, ledet av @Arnljot, og flere detaljer vil komme etter hvert.

Vi oppfordrer bryggere fra hele landet til å delta og håper på høy deltakelse og mangfold både blant bryggere og publikum!
 
Sist redigert:
Som de fleste vel allerede har fått med seg, kunne vi på grunn av pandemien ikke gjennomføre Norsk Ølfestival 29. januar.

Vi planla for å gjennomføre arrangementet lørdag 2. april, men så gikk Eventhallen konkurs.

Status per nå er at det blir Norsk Ølfestival i 2022, men vi er avhengig av å finne et nytt sted for arrangementet. Det jobbes aktivt med et par spennende alternativer, og løsningen og ny dato er forhåpentligvis på plass snart. Mer informasjon kommer!
 
Sist redigert:
Norsk Ølfestival 2022 avlyses

Av ulike årsaker har årets arrangement blitt utsatt flere ganger, først på grunn av pandemien og deretter på grunn av at driveren av lokalet vi benyttet gikk konkurs.

Det er mye som må på plass før vi kan gjennomføre arrangementet på et nytt sted og med nye samarbeidspartnere. Siden vi ikke har kommet langt nok i de nødvendige forberedelsene til å være sikre på at vi kan gjennomføre arrangementet på en god måte, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse arrangementet i år og fokusere fullt og helt på å komme tilbake med en bra festival i 2023.

Alle solgte billetter til 2022-arrangementet vil bli refundert.

Ta kontakt dersom du eller noen du kjenner har lyst til å bli med i arrangementskomiteen.
 
Hei min øl venner
Klarer ikke å se at det er noen ny tråd for 2023 Norsk Ølfestival. Er det jeg som ikke finner den eller er det ikke startet noe arbeid rundt ny festival ?
 
Tilbake
Topp