• Bruk prefiks-funksjonen når du oppretter nye poster i dette forumet.

Norskprodusert humle til salgs.

Spennende. Hva tar du for noen hundre gram? Tørkes det før bruk, eller brygges det ferskt?
I så fall, justerer man opp mengden i forhold til etc. Pellets?

Mvh
Nils Olav
 
Spennende. Hva tar du for noen hundre gram? Tørkes det før bruk, eller brygges det ferskt?
I så fall, justerer man opp mengden i forhold til etc. Pellets?

Mvh
Nils Olav
Ei krone grammet er vel ein passande pris for handverk. Det er då tørka humle. Rå humle (kongle) blir redusert til ca ein fjerdedel ved tørking.
Toppen er å brygge på fersk humle. Den tåler lite lagring. Bør vere luftig og maks 12 timar. Ved vakuumering kan det gjerne gå lengre tid, men det veit eg ikkje heilt.
Kåre.
 
Tilbake
Topp