Hei.
Har nå investert i 2 stk fat. Har brygget noen brygg på flaske tidlige men fant ut at jeg vil prøve fat nå.
Har lest litt her, og sett noen videoer. Sitter da selvfølgelig igjen med noen spm.
1: Skal gjæringskaret stå kaldt før man setter det i kjøleskap på karbonering med CO2? Eller kan det tas rett fra den tempen man har gjæringskaret på å helles over i fatet?
2: Skal CO2 flasken stå med trykk under hele karboneringsprossesen i kjøleskapet?
3: Står CO2 flasken tilkoblet fatet når man skal tappe? Eller hvordan gjør folket det?
Har nå investert i 2 stk fat. Har brygget noen brygg på flaske tidlige men fant ut at jeg vil prøve fat nå.
Har lest litt her, og sett noen videoer. Sitter da selvfølgelig igjen med noen spm.
1: Skal gjæringskaret stå kaldt før man setter det i kjøleskap på karbonering med CO2? Eller kan det tas rett fra den tempen man har gjæringskaret på å helles over i fatet?
2: Skal CO2 flasken stå med trykk under hele karboneringsprossesen i kjøleskapet?
3: Står CO2 flasken tilkoblet fatet når man skal tappe? Eller hvordan gjør folket det?