Vi er en gruppe studenter på Høyskolen i Narvik som ønsker å begynne en klubb for produksjon av Øl og Vin til bruk i klubb sammenhenger. Og for å være helt ærlig så vet ingen av oss hva vi gjør, jeg har brygget kit øl engang (men har sett en del på youtube).
Det vi ønsker er å brygge 150L øl i måneden (Hvis dette er mulig), helst i form av 5stk 30 liters fat. Slik at vi for eksempel kan ha stout- , pils-, cider- måned etc, der det blir konkurranser om å lage best øl.
Den økonomiske strukturen på prosjektet vil forgå via donasjoner og vært enkeltmedlem i klubben vil betale 100kr for innkjøp av ingredienser (medlemmer blir ikke noe problem).
Spørsmålene vi har er hvilke type utstyr som kreves for denne typen operasjon for å gjøre dette billigst mulig, med tanke på produksjon og innkjøp av bryggutstyret etter som vi ikke er meget sterke på kapital fronten og det lille vi får av oppstarts penger kommer fra Student samskipnaden.
Hva vil den estimerte oppstarts kostnaden for et slikt prosjekt være?
Og er det mulig å få tappet dette på 30L fat?
Hvor mye koster det og leie inn eventuelt noen som kan holde kurs i øl laging?
Alle komentarer og synsing tas med takk !
(NB! Brygget kommer ikke til å bli solgt!)
Det vi ønsker er å brygge 150L øl i måneden (Hvis dette er mulig), helst i form av 5stk 30 liters fat. Slik at vi for eksempel kan ha stout- , pils-, cider- måned etc, der det blir konkurranser om å lage best øl.
Den økonomiske strukturen på prosjektet vil forgå via donasjoner og vært enkeltmedlem i klubben vil betale 100kr for innkjøp av ingredienser (medlemmer blir ikke noe problem).
Spørsmålene vi har er hvilke type utstyr som kreves for denne typen operasjon for å gjøre dette billigst mulig, med tanke på produksjon og innkjøp av bryggutstyret etter som vi ikke er meget sterke på kapital fronten og det lille vi får av oppstarts penger kommer fra Student samskipnaden.
Hva vil den estimerte oppstarts kostnaden for et slikt prosjekt være?
Og er det mulig å få tappet dette på 30L fat?
Hvor mye koster det og leie inn eventuelt noen som kan holde kurs i øl laging?
Alle komentarer og synsing tas med takk !
(NB! Brygget kommer ikke til å bli solgt!)