• Bruk prefiks-funksjonen når du oppretter nye poster i dette forumet.

Til Salgs Ølkjøler til flasker

Trodde en måtte skriver hva en selger jeg, for å annonsere det her. Her er det verken link til produktet, ingen informasjon hva det et eller hvor det er. Og ølkjøler kan jo være hva som helst.

Hvis det er kjølet til tappekran så er jo prisen meget godt, er det øl sleves(neopren som en trekker på flasken for å holde de kalde) fra thailand så er det ganske kostbart igjen
 
For fremtid og til info:
KJØP OG SALG FOR PRIVATPERSONER:
(...)
Følgende regler gjelder for kjøp og salg:

  • Beskrivelse, eventuelt med bilde, skal legges ut i annonsen.
  • Ved direktesalg skal salgspris være presisert, og først til mølla-prinsippet gjelder. Første innmeldte interessent som aksepterer salgsprisen får kjøpe varen. Hvis endelig pris ikke er avklart på det tidspunktet fellesbestillingen legges ut, bør det presenteres et prisanslag.
  • Ved auksjoner skal det settes tidsfrist og minstepris. Innkomne bud tilsvarende minstepris eller høyere skal godtas ved fristens utløp.
  • Klargjør om varen må hentes og eventuelt hvor, eller om den kan sendes. Ved fellesbestillinger bør det minimum foreligge et estimat på fraktkostnader.
  • For i sikre full transparens skal all korrespondanse frem til salgspunktet skje i tråden. Budgiving etc skal ikke foregå skjult, for eksempel ved bruk av pm. Personlig informasjon kan sendes utenfor.

Brytes disse reglene vil annonsene bli fjernet.

Edit: Retningslinjene oppdatert 27.03.15
Uavkortet: https://forum.norbrygg.no/threads/v...or-kjop-og-salg-les-dette-for-du-legger-ut.4/
 
Tilbake
Topp