Brygget en honningporter fra brewolution i går, der står det i oppskriften at jeg skal stikke om etter 7 dagers gjæring for så å la det gjære i 7 dager til før flasking...
Danskene i Brewolution har det som standard i alle oppskriftene/settene sine. Ikke noe å bry seg om. Det er en gammel amerikansk tradisjon å stikke om, men det har normalt ingen fordeler.
Danskene i Brewolution har det som standard i alle oppskriftene/settene sine. Ikke noe å bry seg om. Det er en gammel amerikansk tradisjon å stikke om, men det har normalt ingen fordeler.
Stemmer med hva jeg tror, også. Det eneste som får meg til å lure litt, er det Gahr (?) sier i gjærepisoden til Vestkast (tror det var den, i alle fall), der det virker som om han mener det egentlig er en god ide å stikke om hvis man vil ha optimal kvalitet på ølet. Men ellers sier jo alle autoriteter jeg har hørt at det er helt unødvendig.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.