Jeg har et brygg jeg må ta vare på i 2mnd på flaske, men jeg har det trykkcarbonert på fat nå. Vil det fungere greit å lagre noen flasker denne tiden om jeg fyller flasker med denne "la det skumme/presse ut O2-en i toppen"-teknikken? Har også minipatron som jeg bruker til å pre-fylle co2 i flaska med før jeg tapper brygget i.
Jeg kommer ikke til å klare å ta vare på øllet som er på fatet i 2mnd, derfor vil jeg ha litt av det over på 10 flasker, så det ikke stikker av i magan på meg og venner.. samt at det blir enklere å servere det til anledningen som skal være om 2 mnd.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Jeg kommer ikke til å klare å ta vare på øllet som er på fatet i 2mnd, derfor vil jeg ha litt av det over på 10 flasker, så det ikke stikker av i magan på meg og venner.. samt at det blir enklere å servere det til anledningen som skal være om 2 mnd.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk