Hei.
Koker opp til en starter nå, og glemte selvfølgelig å ta de to rørene med gjær ut av kjøleskapet.
Er det noe i veien for å legge disse i et vannbad på ca 20 °C slik at de når rett pitchingtemp. i løpet av en 20-30 min? Eller er dette stressende for gjæren?
Det er jo selvfølgelig ikke noe problem å sette starteren på magnetrøreren nå, for så å tilsette gjæren om 2 til 3 timer, men jeg ble nå litt nysgjerrig.
Koker opp til en starter nå, og glemte selvfølgelig å ta de to rørene med gjær ut av kjøleskapet.
Er det noe i veien for å legge disse i et vannbad på ca 20 °C slik at de når rett pitchingtemp. i løpet av en 20-30 min? Eller er dette stressende for gjæren?
Det er jo selvfølgelig ikke noe problem å sette starteren på magnetrøreren nå, for så å tilsette gjæren om 2 til 3 timer, men jeg ble nå litt nysgjerrig.