AudunR
Norbrygg-medlem
Mesker til en pale ale nå - lurer på om jeg skal bruke noe honning:
Brewer: - Email: -
Beer: - Style: American Pale Ale
Type: All grain Size: 18 liters
Color:
9 HCU (~7 SRM)
Bitterness: 64 IBU
OG: 1.066 FG: 1.012
Alcohol: 7.0% v/v (5.5% w/w)
Grain: 5kg German Pilsner
100g British crystal 95-115L
Mash: 64% efficiency
Boil: minutes SG 1.063 19 liters
450g Honey
Hops: 25g Tomahawk (17.8% AA, 60 min.)
25g Amarillo (6.7% AA, 15 min.)
25g Amarillo (6.7% AA, 5 min.)
Tenkte å tilsette honningen 5 min før kokeslutt. Burde jeg kjørt på med mer bitterhet for å balansere smakene?
Brewer: - Email: -
Beer: - Style: American Pale Ale
Type: All grain Size: 18 liters
Color:
9 HCU (~7 SRM)
Bitterness: 64 IBU
OG: 1.066 FG: 1.012
Alcohol: 7.0% v/v (5.5% w/w)
Grain: 5kg German Pilsner
100g British crystal 95-115L
Mash: 64% efficiency
Boil: minutes SG 1.063 19 liters
450g Honey
Hops: 25g Tomahawk (17.8% AA, 60 min.)
25g Amarillo (6.7% AA, 15 min.)
25g Amarillo (6.7% AA, 5 min.)
Tenkte å tilsette honningen 5 min før kokeslutt. Burde jeg kjørt på med mer bitterhet for å balansere smakene?