Påmeldingen til Bjorleik er klar!

Lurer meg bortom etter kvart. Bilett i døra er bra. Ølet har frosset i fryseren... (temp sensor faltutriltura) Får se om jeg tar med en ice-ettellerannet...
 
Da er det kun kort tid igjen før årets Bjorleik er i gang. Det blir kjekt å treffe gamle travere og nye deltagere/gjester.

Det er mulig å levere bidrag til publikumsfavoritt (og/eller annet øl til felles glede) i kveld mellom kl.18 og 20.
Lørdag kan det leveres fra kl.11. Dørene åpner som vanlig først kl.16 for de som skal delta. Bedømming av innsendte bidrag til flaskekonkurransen gjør at lokalet må reserveres dommerne før kl. 16.

Det har pleid å være to kjøleskap i lokalet, disse kan brukes til kjøling. Vi kan dessverre ikke hjelpe til med varmeskap til de som trenger å tine ølet før servering.
Hvis det ikke er plass i kjøleskap, kan ølet settes ut i skyggen i morgen tidlig, det er (som bestilt) forventet knusktørt vær og 8-10 grader utendørs lørdag. Vi skal gjøre så godt vi kan for å få presentert ølet slik du ønsker.
Kjøling av ølet under arrangementet fikser en som vanlig selv.

Det er fortsatt mulig å melde seg på Bjorleik, og det er mulig å ta med øl når du kommer for å delta i PF. Ellers kan det nevnes at det selvsagt er mulig å ta med hjemmebrygg til felles smaking, uten å delta i PF.

Mer informasjon om morgendagens arrangement kommer senere i kveld.
 
Kort om morgendagen.

16.00: Dørene og kranene åpnes. Alle får utdelt stemmeseddel og ølglass til smaking fra 7F Bryggeri.

ca.18.00: Foredrag av Devon Priemus fra Northern Co bryggeri.
Foredraget vil handle om hans egen utvikling fra hjemmebrygger til proff, hva Northern står for og vil framover, tanken bak ølet deres samt en gjennomgang av bryggeriet og hvordan det fungerer. I tillegg vil han gå litt dypere inn i to av deres øl: en nydelig gose og et øl smaksatt med ingefær.

ca.19.00: Deltagere i PF forteller kort om sitt/sine bidrag til konkurransen.

21.00: PF avsluttes og stemmene telles opp.

ca. 21.30: Premieutdeling PF og flaskekonkurransen. Kort informasjon fra dommerne om årets innsendte bidrag til flaskekonkurransen.

Vi holder på til midnatt.

Vi har beklageligvis mistet kokken, derfor legger vi opp til en større fellesbestilling av en type italiensk mat. Espen snakker om en type lefse med tomatsaus, ost, utenlandsk krydder og muligens annet garnityr. Han har reist mye og sier det er populært. Blir kjekt å smake noe nytt. Ta derfor med penger hvis du ønsker noe å spise i løpet av kvelden.
 
Tilbake
Topp