Jeg driver å pusser opp kjøkkenet og prøver å tilpasse det litt mtp ølbrygging. Har så lyst til å kvitte meg med den caso plata og heller koke på platetoppen, spør derfor:
Er det noen som har gode tips eller erfaringer på valg av induksjon platetopp?
Kan ikke ha bredere enn 60cm og helst en som tillater at jeg kan ha en 36/50l kjele passe sentrert.
Kan foreløbig skryte på meg disse endringene, gjerne si ifra om jeg har glemt no vesentlig:
Vinylgulv.
Tappetårn i benken.
Heftig ventilator.
Mere skap-plass til råvarer.
Hageslangetilkobling ved eller under vask.
Er det noen som har gode tips eller erfaringer på valg av induksjon platetopp?
Kan ikke ha bredere enn 60cm og helst en som tillater at jeg kan ha en 36/50l kjele passe sentrert.
Kan foreløbig skryte på meg disse endringene, gjerne si ifra om jeg har glemt no vesentlig:
Vinylgulv.
Tappetårn i benken.
Heftig ventilator.
Mere skap-plass til råvarer.
Hageslangetilkobling ved eller under vask.