Hei
Vi har fått oss fat, og etter første test lurer jeg på en sak.
Vi har primet et fat med amerikansk pale ale med ca 5.5 g sukker per liter øl.
Nå har det gått en drøy uke, og når jeg kobler fatet til CO2-tank og regulator for en test, viser det at det er et trykk på 1.7 bar.
Etter litt lesning på forumet har jeg forstått at dette er veldig høyt. Vi har fortsatt ikke fått kraner og slanger for øl i hus,
så sålangt har jeg bare testet picnic kranen fra vin og bar med påfølgene slange på ca 15 cm. Og selv om jeg vet at dette er
alt for kort og tykt syns jeg ølet kommer skytende ut fortere enn forventet.
Er dette noe i nærheten av normalt?
Restene av øl som er igjen i glasset etter skuminfernoet, må jeg dog si meg godt fornøyd med. mmm.
Peter
Vi har fått oss fat, og etter første test lurer jeg på en sak.
Vi har primet et fat med amerikansk pale ale med ca 5.5 g sukker per liter øl.
Nå har det gått en drøy uke, og når jeg kobler fatet til CO2-tank og regulator for en test, viser det at det er et trykk på 1.7 bar.
Etter litt lesning på forumet har jeg forstått at dette er veldig høyt. Vi har fortsatt ikke fått kraner og slanger for øl i hus,
så sålangt har jeg bare testet picnic kranen fra vin og bar med påfølgene slange på ca 15 cm. Og selv om jeg vet at dette er
alt for kort og tykt syns jeg ølet kommer skytende ut fortere enn forventet.
Er dette noe i nærheten av normalt?
Restene av øl som er igjen i glasset etter skuminfernoet, må jeg dog si meg godt fornøyd med. mmm.
Peter