RAR EXPERIENCE!

Så. Jeg og en venn av meg btygget en Challenger IPA 4,7%
Den luktet forferdelig HELE tiden.

HELT TIL nå på lørdag. Da var den ferdig. Altså, 6 uker og klar til drikking.
Nå luktet den bedre og smakte nyyyyyyydelig.

Hvorfor har det seg slik at den luktet så ille helt til nå? Jeg åpnet en hver helg for å se (jeg vet at det er fyfy), men måtte, siden den luktet infisert egentlig:)
 
Tormod B skrev:
Så. Jeg og en venn av meg btygget en Challenger IPA 4,7%
Den luktet forferdelig HELE tiden.

HELT TIL nå på lørdag. Da var den ferdig. Altså, 6 uker og klar til drikking.
Nå luktet den bedre og smakte nyyyyyyydelig.

Hvorfor har det seg slik at den luktet så ille helt til nå? Jeg åpnet en hver helg for å se (jeg vet at det er fyfy), men måtte, siden den luktet infisert egentlig:)
Kan du spesifisere litt mer - Hva mener du med forferdelig?
Stikkende, Bittert, Råttent?
 
Gjæringen kan utsondere mange rare og ikke minst ubehagelige lukter. Du har jo tross alt fanget luktene under et lokk. Men de luktene er jo "avfallslukter" som ikke er i ølen lenger. Smak alltid på ølet med mindre det lukter Auschwitz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Tilbake
Topp