Hei godtfolk, mye nyttig informasjon her inne! Nå er det på tide å poste mitt første spørsmål.
Vi i den nyoppstartede bryggegjengen Bønes Brygghus ønsker å lage en red ale.
Har tenkt å ta utgangspunkt i Red Seal Ale. Fant denne oppskriften.
http://homebrewaddict.com/BrewBlogg...8&PHPSESSID=e5ffe505cbfbe5f3b6e1196b8c6467ea
Vi har konvertert det til noe slikt:
5500 g pale malt
450 g cara red (40 ebc)
300 g hvetemalt
250 g American Dextrin (Cara-Pils)
Liberty og centennial humle.
Gjær wlp001
Vi lurer på hva American Dextrin er. Hva selges denne/tilsvarende som? Kommer til å handle på bryggselv, så navn vi kjenner igjen der mottas med takk.
Er det evt. noen andre justeringer vi kan/bør gjøre?
Vi i den nyoppstartede bryggegjengen Bønes Brygghus ønsker å lage en red ale.
Har tenkt å ta utgangspunkt i Red Seal Ale. Fant denne oppskriften.
http://homebrewaddict.com/BrewBlogg...8&PHPSESSID=e5ffe505cbfbe5f3b6e1196b8c6467ea
Vi har konvertert det til noe slikt:
5500 g pale malt
450 g cara red (40 ebc)
300 g hvetemalt
250 g American Dextrin (Cara-Pils)
Liberty og centennial humle.
Gjær wlp001
Vi lurer på hva American Dextrin er. Hva selges denne/tilsvarende som? Kommer til å handle på bryggselv, så navn vi kjenner igjen der mottas med takk.
Er det evt. noen andre justeringer vi kan/bør gjøre?