Wishmaster
Norbrygg-medlem
Hei.
Nå har vi gutta prøvd oss på Red Velvet of Chimay fra bryggeland.no; denne er basert på Brewolution's Brewster - men vi har jo bare BeerBrew 60 gen3... Jaja...
Vi endte *ikke* opp med oppskriftens OG, men lavere. Men må si at vørter'n var meget god.
Kunne tenkt å brygge vørterøl da vi smakte på den.
Men hvorfor (iflg oppskriften) skal gjærdunken omstikkes til en annen dunk etter 7 dager ??
Det står ingen bakgrunn *hvorfor* - og da må jeg spørre alle dere som har kanskje har vært borti dette.
Hva er grunnen ? Unngå nedfall og grums?
Nå har vi gutta prøvd oss på Red Velvet of Chimay fra bryggeland.no; denne er basert på Brewolution's Brewster - men vi har jo bare BeerBrew 60 gen3... Jaja...
Vi endte *ikke* opp med oppskriftens OG, men lavere. Men må si at vørter'n var meget god.
Kunne tenkt å brygge vørterøl da vi smakte på den.
Men hvorfor (iflg oppskriften) skal gjærdunken omstikkes til en annen dunk etter 7 dager ??
Det står ingen bakgrunn *hvorfor* - og da må jeg spørre alle dere som har kanskje har vært borti dette.
Hva er grunnen ? Unngå nedfall og grums?