Har nokon restar av div malt og humle liggande, samt nokon kilo med bær liggande i frysaren etter haustens sjølvplukk. Tenkte å kansje prøve meg på å lage ein batch med fruktøl. Kunne gjerne tenkt meg litt innspel på oppskrifta, mtp maltsammensetning og mengde frukt. Nokon som har nokon formeiningar om denne her?
Blåbærholmen Fruktøl
Batch 22L
OG:1.071 FG:1.012(est) IBU:21,3 BU:GU 0.3
45% (3,2kg) RedX
35% (2,5kg) Pale malt
15% (1,0kg) Wheat
5% (0,35kg) Crystal 30L
45g (60 min.) Saaz
20g (10min.) Saaz
30g (5min.) Cascade
2kg Bringebær (sekundær)
3kg Blåbær (sekundær)
Gjærast med US-05
Blåbærholmen Fruktøl
Batch 22L
OG:1.071 FG:1.012(est) IBU:21,3 BU:GU 0.3
45% (3,2kg) RedX
35% (2,5kg) Pale malt
15% (1,0kg) Wheat
5% (0,35kg) Crystal 30L
45g (60 min.) Saaz
20g (10min.) Saaz
30g (5min.) Cascade
2kg Bringebær (sekundær)
3kg Blåbær (sekundær)
Gjærast med US-05