Sitter på et skap med gamle gode rester (se liste under) som jeg herved utfordrer dere til å lage meg en oppskrift av.
Beste tipset blir satt ut i livet på lørdagen som kommer =) På forhånd, Tusen takk.
MALT:
10 Kg Lager malt Muttons
2,9Kg Maris Otter Pale Ale Malt EBC 4,4 - 6,6 Muttons
2 Kg Vienna Malt EBC 5-7 Castle Malting
2Kg Munchener Malt EBC 25 Castle Malting
0,8Kg Carafa Special Type 2 EBC 1100 - 1200
0,6 Chocholade EBC 900 Castle Malting
HUMLE:
200g Mittelfruh A 4,8%
75g Cascade A 7,1%
50g Admiral A 16,39%
50g Northern Brewer A 8,7%
10g SAAZ A 4,0%
10g Nelson Sauvin A 12,3
Gjer:
Saflager S-23
Saflager W-34/70
Safale US-05
Belle Saison
Beste tipset blir satt ut i livet på lørdagen som kommer =) På forhånd, Tusen takk.
MALT:
10 Kg Lager malt Muttons
2,9Kg Maris Otter Pale Ale Malt EBC 4,4 - 6,6 Muttons
2 Kg Vienna Malt EBC 5-7 Castle Malting
2Kg Munchener Malt EBC 25 Castle Malting
0,8Kg Carafa Special Type 2 EBC 1100 - 1200
0,6 Chocholade EBC 900 Castle Malting
HUMLE:
200g Mittelfruh A 4,8%
75g Cascade A 7,1%
50g Admiral A 16,39%
50g Northern Brewer A 8,7%
10g SAAZ A 4,0%
10g Nelson Sauvin A 12,3
Gjer:
Saflager S-23
Saflager W-34/70
Safale US-05
Belle Saison