Saison (Citron gress og torr humle)

Hei,
Hade tenke med en Saiason etter eget hode. Trenger dog litt innputt fra dere med mer erfaring.
Ser recepten under geri ut?
  • Er malt typene noelunde ok?
  • Borde jeg bytte humle typ/er?
  • Vad ska man humle med for å åf en aroma/duft av hylle bloms? (tørrhumling?)

Stegmesking:

Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC   3 EBC   1900 g
Wheat Malt   3 EBC   1800 g
Cane Sugar (light)   20 EBC   280 g

Hops
Hersbrucker 2.1% alpha   60 g   60 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha   15 g   15 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha   30 g   15 minutes

Fermentation
Yeast: Belle Saison
Fermented at 20 degrees C for 5 days.
Fermented at 24 degrees C for 5 days.
Lagered at 28 degrees C for 4 days.


Comments:
Gjer Belle Saison (bryggeland)

Boil

@ 0min Herbrucker
@ 60 min 15g Mittelfruh
@ 45 min 30g Mittelfruh
@ 90 min Tørrhumle

addere sitrongress @ flame out
 
Tilbake
Topp