Ville helt klart gjort det. CC'er du gjær som lager mye smak så "sitter" det mye smak i selve gjæren, som du går glipp av, på en måte. Få det med over på flasker. Karboneringen kommer også gå knallfort.
Godt å vite. Har brukt å kjøre en cold crash et par dager før flasking (flasker på 20 grader). Men jeg har ikke brygget saison før. Skal rapportere hvordan det gikk. Takk for hjelpen!
Godt å vite. Har brukt å kjøre en cold crash et par dager før flasking (flasker på 20 grader). Men jeg har ikke brygget saison før. Skal rapportere hvordan det gikk. Takk for hjelpen!
Ble bra fres i gjæringen her ja. Skjekket ikke underveis, men jeg endte opp på 1.006 etter to uker. Ingen tegn til at noe stoppet opp iallefall. Brukte en bit alufoile i stedet for gjærlås da jeg leste et sted at WLP565 kunne være følsom for trykk.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.