Smoked Chocolate Porter

OleKriF

Norbrygg-medlem
Planlegger en røyk-porter med følgende oppskrift:

Boil Size 25.00 Liters
OG 1.062
FG 1.017
Color 35.2° SRM
Bitterness 39.1 IBU (tinseth)

52% 3.1 Pale 2-Row
25% 1.5 Peated Malt
13% 0.8 Crystal 50L
5% 0.3 Roasted Barley
5% 0.3 Chocolate Malt

40g Northern Brewer Pellet Boil 60 minutes

White Labs English Ale WLP002

Men leker med tanken på å få litt mer sjokosmak med f.eks kakao nibs i gjæringstanken.
Kan hende jeg deler batch i to og kjører en med og en uten kakao, evt 2 med ulik mengde.
Men hvor mye kakao må en opp i for å matche den kraftige røyksmaken som jeg forventer her?
Er feks 300g nok for en halv batch?
 
Tilbake
Topp