Stc-1000 - han lever!

Nett kobla opp stcen i ein boks med apparatledning og jording til stikkontakten og alt på stell. Høyrer det klikkar i relea som dei skal, men får ikkje spenning ut på verken varme- eller kjøleutgangen likevel. Ledningane ser ut til å vera i orden. Har målt både på utgangane og koblingane. Ikkje tale om. Hender det at desse boksane dauar? Vil det då lkkevel klikka i relea? Litt frustrert no...
 
Hvordan har du koblet "utgangene"?
Du får aldri spenning ut, du leder en fase gjennom utgangen.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
 
Sikkert noen elektrikere her men du kan ikke nødvendigvis bruke koblingsskjema som følger med, men må evt kjøre ene lederen "utenom", om jeg husker riktig.
 
Eg har kobla slik det står oppå boksen, to fasar inn bak på høgre sida, to fasar ut til kjøling venstre bak og varme til høgre for kjøleutgangane. Bokswn ser ut som han er laga for to fasar både inn og ut. Er ikkje det rett?
 
Dette skjemaet bør virke:

http://norbrygg.no/forum/index.php?action=dlattach;topic=6530.0;attach=3160
 
Ser nå at den Gahr linka til er bedre. Er litt feil på bildet mitt. ( et jeg fant på nettet)

Du tar ene ledningen inn på 1, 5 og 7. Den andre på 2 og til hver sin f.eks. Stikk-kontakt. En for kjøle og en for varme. Deretter tar du ut fra 6 og til stikk-kontakten for varme og så tar du ut fra 8 og til stikk-kontakten på kjøle.  :ilike:
 
Tusen takk! Må visst ha meg nokre vakoar, på tegningen såg det ut spm det skulle bli ryddig med sukkerbit. Ny frisk i morgon, skal nok få det til.
 
Ikke tenk for vanskelig. På veg fra stikkontakt i veggen til varmeelementet må den ene ledningen innom bryteren i stc'en.

Stc'en må også ha strøm for å kjøre, men det har ikke noe med forbrukerne den skal styre å gjøre.
 
Her er også en. Biltemas dobble utekontakter har separate tilkoblinger. Hvis ikke må du bruke to enkle.

http://www.winemakingtalk.com/forum/f3/diy-temperature-controller-30645/
 
Oddvar - du har nok rett i det. Det blir heller slik Hans Einar seier og som framgår av skjemaet som Gahr linka til og Ketil og. Har Biltema sin doble stikkontakt med lokk, den har separate tilkoblingar så ein slepp å juksa. Fekk nett nokre vakoar opp i neven og, så no blir det ryddig. Må berre bli ferdig på jobb, alt ein skal hefta seg med! Veit de noko om kor lenge STCen hugsar innstillingane, td. ved straumbrot? Er det eit lite backupbatteri som hjelper til med dette?
 
[flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=30TvX1Zz1-Y[/flash]

Denne brukte jeg.
 
Tilbake
Topp