Stjørdalsøl modning

Ole Einar

Norbrygg-medlem
Er det noen som har en formening om minimum modningstid på Stjørdalsøl?
Og evt. hvilken temperatur ved modning. Kjøleskapskaldt eller kjellerkaldt?
 
nettopp satt til gjæring, så har god tid og finne modningstid.
55% Stjørdalsmalt, 20% Ale malt og 15% crystal. Resten sukker.
Wyeast 1318 London Ale
 
Ok. Ja den er faktisk veldig kjapp.. bortimot ferdig gjæret etter en uke.
Spør bare for jeg ikke har peiling.. Aldri lagd Stjørdalsøl før, men har fått smaken for det igjen etter dårlige opplevelser fra ungdommen med Stjørdalsøl servert fra 1,5 l plastflaske:confused:
Kanskje min verste øl opplevelse ever!
Men etter å ha smakt Alstadberger, har Stjørdalsøl fått en ny vår:p
 
Ok. Ja den er faktisk veldig kjapp.. bortimot ferdig gjæret etter en uke.
Spør bare for jeg ikke har peiling.. Aldri lagd Stjørdalsøl før, men har fått smaken for det igjen etter dårlige opplevelser fra ungdommen med Stjørdalsøl servert fra 1,5 l plastflaske:confused:
Kanskje min verste øl opplevelse ever!
Men etter å ha smakt Alstadberger, har Stjørdalsøl fått en ny vår:p
Brygga To Tårns Ørderøl noen ganger, med omtrentlig 30% stjørdalsmalt.
Synes i grunn den gjorde seg best fersk, da den fikk en heller søtlig smak etter en stunds lagring.
 
Tilbake
Topp