hei,
jeg har tydeligvis et infeksjonsproblem. forrige brygg fikk en streng lukt, vet ikke hvordan den skal beskrives, jordaktig kanskje. samtidig fikk øllet en ikke eksremt, men tydelig suraktig smak. ok, tenkte jeg, da må alt desinfiseres og rengjøres så godt som mulig, og så skal det gå greit med neste brygging. men det var ikke tilfelle. det aktuelle brygget fikk samme smaksfeil igjen.
så tenkte jeg at det hadde vært interessant om noen har en idé hva for en infeksjon dette kan være, bare for å komme nærmere løsningen å finne infeksjonskilden.
jeg har tydeligvis et infeksjonsproblem. forrige brygg fikk en streng lukt, vet ikke hvordan den skal beskrives, jordaktig kanskje. samtidig fikk øllet en ikke eksremt, men tydelig suraktig smak. ok, tenkte jeg, da må alt desinfiseres og rengjøres så godt som mulig, og så skal det gå greit med neste brygging. men det var ikke tilfelle. det aktuelle brygget fikk samme smaksfeil igjen.
så tenkte jeg at det hadde vært interessant om noen har en idé hva for en infeksjon dette kan være, bare for å komme nærmere løsningen å finne infeksjonskilden.