Surøl, Solera og kirsebær, men eddik!!

VenndØL

Norbrygg-medlem
Heisann. Jeg har en belgisk kriek som surrer og godgjør seg på et 30l eikefat. For 10 mnd siden tok jeg ut 12 liter som ble tilsatt 3 kg sure kirsebær, alt på PET. Igår ble dette flasket og hvor det samtidig ble tilsatt litt karboneringssukker og litt fersk gjær. Men jeg frykter dette har gått galt, surølet stinket eddik.....batchen ble flasket og jeg gir det en sjanse ved å lagre det på flaske noen måneder....noen som kan gi meg håp på dette eller snakker vi dodraugen???
 

erikraude

Norbrygg-medlem
Heisann. Jeg har en belgisk kriek som surrer og godgjør seg på et 30l eikefat. For 10 mnd siden tok jeg ut 12 liter som ble tilsatt 3 kg sure kirsebær, alt på PET. Igår ble dette flasket og hvor det samtidig ble tilsatt litt karboneringssukker og litt fersk gjær. Men jeg frykter dette har gått galt, surølet stinket eddik.....batchen ble flasket og jeg gir det en sjanse ved å lagre det på flaske noen måneder....noen som kan gi meg håp på dette eller snakker vi dodraugen???
Eddik har jo mange bruksområder. Godt på pommes frites, for eksempel.
 
Topp