Håvard Skjevling
Norbrygg-medlem
Hadde store planer om å flaske en saison med 3711 idag.
Oppskrift som følger:
43% Pilsner
26% Maris Otter
13% Munich 1
8% Crystal 120L
6% Flaket hvete
4% Hvitt sukker (kok)
Mesket rundt 64 grader.
OG målt til 1.060.
SG var 1.009, ifølge mine notater, 29/7 og 01/8.
Tørrhumlet 29/7 med en spak mengde Saaz.
Men idag når jeg måler ser den ut til å ha falt til 1.007/1.006 omtrent.
(Alle prøver avgasset og temperert og tatt med samme flottørz)
Tenkte ikke karbonere høyere enn 3 vol.
Jeg vet jo hva svaret er selv, før jeg spør, men...
... bør jeg vente et par dager?
edit: glemte å nevne, pitchet 23/7.
Oppskrift som følger:
43% Pilsner
26% Maris Otter
13% Munich 1
8% Crystal 120L
6% Flaket hvete
4% Hvitt sukker (kok)
Mesket rundt 64 grader.
OG målt til 1.060.
SG var 1.009, ifølge mine notater, 29/7 og 01/8.
Tørrhumlet 29/7 med en spak mengde Saaz.
Men idag når jeg måler ser den ut til å ha falt til 1.007/1.006 omtrent.
(Alle prøver avgasset og temperert og tatt med samme flottørz)
Tenkte ikke karbonere høyere enn 3 vol.
Jeg vet jo hva svaret er selv, før jeg spør, men...
... bør jeg vente et par dager?
edit: glemte å nevne, pitchet 23/7.
Sist redigert: