Nå er bryggerifatet med alt av koblinger og co2 i hus, og det blir tapping neste helg. Jeg har20 liter øl som skal på 30 lliters fat, noen som har tips til gode teknikker for å få minst mulig oksygen i tanken?
Hadde i utgangspunktet tenkt til å karbonere kunstig. 2,4 bar i 20grader skulle vel gjøre susen for en weissbier. Det er vel ikke noe poeng å bruke sukkerlake hvis det blir samme resultat med co2?.
Hadde i utgangspunktet tenkt til å karbonere kunstig. 2,4 bar i 20grader skulle vel gjøre susen for en weissbier. Det er vel ikke noe poeng å bruke sukkerlake hvis det blir samme resultat med CO₂?.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.