Har noen erfaring med denne promblemstillingen? :jaha:
Jeg har en 10liters batch til gjæring.
Og i påvente på nye 9liters fat, har jeg bare tilgjengelig et 19liters fat.
Jeg har flasker tilgjengelig, men ønsker helst ikke å bruke dem.
Tenkt alt. 1:
Fylle på 10 liter på 19liters fat og øke mengden sukker iforhold til tomrommet?
Tenkt alt. 2:
Tynne ut øla med en ca.6 liters "tynn" sukkerlake?
(Øla skal være sterk nok, men er dette mulig/lurt i det hele tatt?)
Tenkt alt. 3:
Flushe fatet med CO2 og deretter karbonere med sukker?
Regner med alt. 3 er det lureste, men ønsker egentlig innspill uansett.
Jeg har en 10liters batch til gjæring.
Og i påvente på nye 9liters fat, har jeg bare tilgjengelig et 19liters fat.
Jeg har flasker tilgjengelig, men ønsker helst ikke å bruke dem.
Tenkt alt. 1:
Fylle på 10 liter på 19liters fat og øke mengden sukker iforhold til tomrommet?
Tenkt alt. 2:
Tynne ut øla med en ca.6 liters "tynn" sukkerlake?
(Øla skal være sterk nok, men er dette mulig/lurt i det hele tatt?)
Tenkt alt. 3:
Flushe fatet med CO2 og deretter karbonere med sukker?
Regner med alt. 3 er det lureste, men ønsker egentlig innspill uansett.