Jeg har mine fat stående i kjøleboksen på rundt 8 grader, men trenger snart plassen til å "lagering" pilsner. Dermed blir fatene utsatt for et temperaturøkning på rundt 8 grader(dagens utetemperatur) og skal stå i garasjen frem til pilsen er ferdig "lagret" (4-8 uker).
Vil dette kunne påvirke kvaliteten/holdbarheten på ølet? All øl har blitt produsert fra rundt juni og frem til nå.
Jeg har et kjøleskap som skal brukes under gjæringsperioden, men kan dette brukes "lagering"? Temperaturen går ikke lavere enn 4 grader og dette er ifølge det jeg har lest meg frem til litt for høyt.
Vil dette kunne påvirke kvaliteten/holdbarheten på ølet? All øl har blitt produsert fra rundt juni og frem til nå.
Jeg har et kjøleskap som skal brukes under gjæringsperioden, men kan dette brukes "lagering"? Temperaturen går ikke lavere enn 4 grader og dette er ifølge det jeg har lest meg frem til litt for høyt.