Tette hull i kjele?

Hei. Jeg har en krabbegryte som jeg har "ødelagt" med to hull på 44mm. Jeg kappet til to rundinger på 60mm fra en aluplate og bøyde til sånn at de dekket fint til hullene. Dekket både innvendig og utvendig og tettet godt med glassilikon/akvariesilikon. Ser ok ut :) Dette er gjort mest for "moro" skyld, men vil det være trygt å bruke denne kjelen som kokekar når dette er tørket og ferdig herdet? Tenker mest på om silikonen vil være med å sette noe usmak på vørteren og sånn. Brukte denne silikonen: http://www.clasohlson.com/no/Glassilikon,-Casco/Pr349335000
Datablad: http://www.clasohlson.com/medias/sys_master/8994918432798.pdf
 
Jeg er langt fra noen ekspert, men ville ikke gjort det. Forskjell på "ikke helseskadelig" og næringsmiddelkvalitet.

Du dør neppe, men eddiksyre m.m. og øl høres ikke ut som en god kombinasjon.
 
Jeg tror akvariesilikon er trygt. Eddiksyre bruker vi jo i agurksalaten... Hadde vært mere redd for lekkasje mens du koker.
 
Viktste skrev:
..Eddiksyre bruker vi jo i agurksalaten...  
.. og i det omtalte produkt...

Hvor mye, om noe, som frigjøres under oppvarming vet jeg rett og slett ikke nok om  :)

EDIT: tenker på bismak på brygget...
 
Tilbake
Topp