Tilbakemeldinger på Fyr og Flamme oppskrift

Hei.tenkte å gjøre et forsøk på å klone denne herlige IPA`n i påska:

30 liter til kok:

5000 g Palemalt
1200 g Munich
500 g Carahell

50 g Citra 30 min
40 g Centennial 15 min
20 g Cascade 10 min
10 g Centennial 5 min
10 g Cascade 5 min
25 g Citra- Kokeslutt
20 g Centennial-Kokeslutt
25 g Cascade -tørr 5 dager
25 g Citra-tørr-5 dager

Meskes på 68 grader i 60 min.Kokes i 90.
Bruker Mangrove Jacks British Ale Yeast..20 gram
Satser på en OG på 1050..Hva synes folket?Er det i det hele tatt i nærheten?
 
Sist redigert:
Det er mulig det er originalen,
men er det ikke litt mye Munich
også ville jeg hatt littt mer humle på 5 min og før kokeslutt
ja, kanskje meska litt lavere og
 
Sist redigert:
Takker for svar..Om det er orginalen,det tviler jeg på...Fant ymse oppskrifter på førsøk på å klone den på nettet..
Har skrapet sammen siste rest av humler og lagt til mer på 5 min og kokeslutt.Senker også OG ....
Dette blir det vel øl av?
 
Det skal du nok se at det gjør, men jeg ville hevet OG til oppunder 60 og
håper det er lys munich malt du bruker
 
Hei.tenkte å gjøre et forsøk på å klone denne herlige IPA`n i påska:

30 liter til kok:

5000 g Palemalt
1200 g Munich
500 g Carahell

50 g Citra 30 min
40 g Centennial 15 min
20 g Cascade 10 min
10 g Centennial 5 min
10 g Cascade 5 min
25 g Citra- Kokeslutt
20 g Centennial-Kokeslutt
25 g Cascade -tørr 5 dager
25 g Citra-tørr-5 dager

Meskes på 68 grader i 60 min.Kokes i 90.
Bruker Mangrove Jacks British Ale Yeast..20 gram
Satser på en OG på 1050..Hva synes folket?Er det i det hele tatt i nærheten?


Vi bruker Safale 05 på Fyr & Flamme
Vi bruker og hovedsaklig pilsner og ikke pale malt.
 
Tilbake
Topp