Hei, trenger litt veiledning her :help:
Jeg satte en prøveflaske av julebrygget mitt til karbonering på flaske for en ukes tid siden, da jeg fryktet at det ikke ville bli noe co2 i det pga. av at alt gjæret har flokkulert vekk.
Jeg åpnet den flaska i kveld(som er så å si uten bunnfall og helt klar) etter en drøy uke, og den var helt flat som forventet. Nå tenker jeg at jeg må tilsette mer gjær, så er det noen som har erfaring med dette? Jeg er veldig ivrig på at dette skal bli godt till jul, så jeg setter veldig stor pris på innspill
Her er litt info om brygget.
Munchner ekatrakt og karamelmalt
OG 1.050
FG 1.011
Primær/Sekundær totalt 40 dager på samme bøtte veg 11 grader
Bavarian lager2206
PS: Det fellte gæret er ikke slurry, men harde flak.
Jeg satte en prøveflaske av julebrygget mitt til karbonering på flaske for en ukes tid siden, da jeg fryktet at det ikke ville bli noe co2 i det pga. av at alt gjæret har flokkulert vekk.
Jeg åpnet den flaska i kveld(som er så å si uten bunnfall og helt klar) etter en drøy uke, og den var helt flat som forventet. Nå tenker jeg at jeg må tilsette mer gjær, så er det noen som har erfaring med dette? Jeg er veldig ivrig på at dette skal bli godt till jul, så jeg setter veldig stor pris på innspill
Her er litt info om brygget.
Munchner ekatrakt og karamelmalt
OG 1.050
FG 1.011
Primær/Sekundær totalt 40 dager på samme bøtte veg 11 grader
Bavarian lager2206
PS: Det fellte gæret er ikke slurry, men harde flak.